Prima vizita

Simptomele pe care le poate prezenta un pacient aici la unitatea noastră sunt concentrate în cea mai mare parte în jurul spatelui, mijlocului spatelui, gâtului și cefaleelor. Beneficiile, însă, ale unei coloane vertebrale sănătoase sunt mai numeroase decât simptomele. Chiropractica are succes, deoarece se concentrează pe funcția individuală a coloanei vertebrale, mușchilor, ligamentelor și sistemului nervos.

Suntem specializați în tratamentul:

  • Dureri de spate și de gât
  • Sciatica și durerea inferioară a picioarelor
  • Dureri de braț și umăr
  • Sindromul de tunel carpian
  • Dureri de cap
  • Amorteala (mâini sau picioare)
  • Leziuni sportive
  • Leziuni legate de muncă

Scopul principal al tuturor pacienților care se prezintă la Ram K Medical, este să determinăm, în cea mai bună măsură, cauza patologiei unui pacient. Acest lucru este important, pentru că știm că doar tratarea simptomelor fără a aborda cauza problemei nu va oferi ameliorarea pe termen lung pe care pacienții o solicită.

Pentru a ne facilita abordarea cauzei problemei dvs., va trebui să faceți o evaluare chiropractică. Această evaluare ar trebui să acorde o atenție deosebită sistemului musculo-scheletic și relației sale cu sistemul nervos. Evaluarea va include o istorie / consultare inițială cu medical, pentru a discuta problema dvs. în detaliu. Rezultatele acestei discuții ne vor oferi informații importante necesare examinării fizice. În urma acestei consultări, veți fi supus unui examen chiropractic, ortopedic și neurologic de calitate pentru a ne ajuta să identificăm cauza problemei dumneavoastră.

În timpul acestui proces de examinare se poate concluziona impreuna cu testele de radiografie sau de laborator care pot fi necesare pentru a ajuta în identificarea mai bună a sursei problemei dvs. În urma acestui proces de examinare, dacă se decide acceptarea ca pacient, poate fi inițiată asistența inițială pentru a rezolva problema ta.

În urma unei discuții amănunțite si a constatărilor sale, medicul vă va explica fiecare fază a programului dumneavoastră de tratament, astfel încât să înțelegeți toate obiectivele pe care trebuie să le atingeți pentru a obține o îmbunătățire maximă.

Program Functionare

Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Sambata: inchis
Duminica: inchis
TOP
Call Now Button