Cum te putem ajuta?

Membri echipei noastre folosesc aparate de ultimă oră în domeniu, printre care și un aparat robotizat de ultimă generație - MLS® M6 unic în Arad, cu efecte uimitoare în tratarea patologiilor sistemului musculo-artro-kinetic.

  • Laserul MLS® M6 poate fi utilizat pentru a trata părți anatomice ale corpului în ansamblu sau parțial precum fascia musculară, articulații sau o patologie particulară.
  • Zonele de tratament sunt pre-programate în software și includ setări pentru simptome acute și cronice. De asemenea, variațiile sunt pre-programate pentru diferențele de masă corporală și tonusul pielii.
  • Pe lângă acoperirea părții corpului selectat cu un fascicul de scanare, software-ul este pre-programat cu punctele de declanșare asociate care sunt implicate direct și indirect. Ecranul LCD arată numărul și locația punctelor de declanșare și sugerează cele mai bune metode de scanare.
  • Zonele includ: umărul, cotul, încheietura și mâna, șoldul, genunchiul, glezna și piciorul, gâtul, spatele și membrul inferior, inclusiv piciorul.

Beneficii concrete, rapide și măsurabile. Mereu!

Program Functionare

Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Sambata: inchis
Duminica: inchis
TOP
Call Now Button