Ajutor de înaltă tehnică pentru durere!

Când aveți dureri și doriți să vă ajutați, progresele științei laserului pot salva ziua, în special cu laserul robotizat Cutting Edge M6. Permiteți-mi să vă explic cum (pentru detalii sunt mai multe articole pe care le puteți descărca în partea de jos a acestui articol). Terapia cu laser vizează fotobiomodularea. Când celulele sunt deteriorate chimic stimulează ciclul durerii. Laserul excită energia cinetică din celule prin transmiterea stimulilor de vindecare cunoscuți sub numele de fotoni. Efectul fotodinamic fotoresponsiv (numit efect fotochimic) Acesta este un pas critic pentru stimularea mitocondriilor, creșterea vasodilatației și drenajului limfatic, sinteza ATP și ridicarea substanțelor de formare de colagen pentru a preveni formarea țesutului cicatricial.

Dozare corectă pentru cele mai bune rezultate: Cel mai important parametru pentru succesul în terapia cu laser este dozarea corectă a energiei laser suficiente (joules) la țesutul țintă. Dozarea este determinată de Joules per / cm2 și adâncimea țesutului. Prea puțin sau prea multă energie fotonică cu laser produce rezultate sub-optime. Prin urmare, există o „fereastră optimă” a dozajului terapeutic. Factorii primari în terapia cu laser sunt puterea și timpul. Cu toate acestea, 65% din energia laserului este absorbită prin piele și straturile de țesut subcutanat, inclusiv sânge, melanină și apă. Structuri miofasciale cu o doză necesară. Adâncimea penetrării țesuturilor: Afecțiunile superficiale, cum ar fi tunelurile carpiene, entorse, tulpini, încheieturi, coate etc. pot fi tratate eficient cu doze mai mici. Leziuni ale coloanei vertebrale, șoldurilor, umerilor și neuropatiilor. sunt tratate cu Laser de clasa IV  MLS M6 ROBOTIZAT.

Laserul Clasa IV MLS M6, oferă penetrare profundă, doze terapeutice ridicate și timpi de tratament redusi.

Nu puteți compensa o putere insuficientă prin creșterea timpului de tratament. Adâncimea penetrării țesuturilor nu crește odată cu mai mult timp de aplicare. Rezultatele pozitive necesită mai mult decât creșterea timpului.

Ce este terapia cu laser robotizată MLS? Laserul MLS este un laser de clasa a IV-a capabil să producă energia necesară pentru a obține o doză terapeutică atât pentru țesuturile superficiale, cât și pentru cele profunde.

În plus, are o tehnologie brevetată numită „Multi-wave Lock System”, care permite mai puțină împrăștiere pentru tratarea țesuturilor profunde.

Laserul M6 Robotic MLS ajută astfel la minimizarea erorilor umane individuale, aplicând doza terapeutică corectă individualizată necesară fiecărui pacient.

Terapia cu laser a fost utilizată pe scară largă în Europa de către fizioterapeuti, asistente și medici încă din anii '70. Acum, după aprobarea FDA în 2002 (clasa III) și 2003 (clasa IV), terapia cu laser este utilizată pe scară largă în Statele Unite.

Efecte terapeutice cu laser: în timpul fiecărui tratament nedureros, energia laser crește circulația, atragând apă, oxigen și nutrienți în zona deteriorată. Acest lucru creează un mediu optim de vindecare care reduce inflamația, umflarea, spasmele musculare, rigiditatea și durerea. Pe măsură ce zona rănită revine la normal, funcția este restabilită și durerea este ameliorată.

Alungă-ți durerea!

Efectele celulare ale laserului MLS M6 : în timpul terapiei cu laser, laserul interacționează cu țesuturile la nivel  celular, îmbunătățind astfel transportul de nutrienți pe membrana celulară. Aceasta inițiază producerea de energie celulară (ATP) care duce la o cascadă de efecte benefice, crescând funcția și sănătatea celulară.

Beneficiile pentru terapie cu laser: Terapia cu laser se dovedește că biostimulează reparația și creșterea țesuturilor. Laserul accelerează procesul de vindecare și scade inflamația, durerea și formarea țesuturilor cicatriceale. În tratarea durerilor cronice Terapia cu laser MLS M6 robotizat poate oferi rezultate spectaculoase.

„Tăierea” durerii non-chirurgical și reparația țesuturilor.

Laserul MLS M6 oferă pacienților cel mai recent si avansat mod de ameliorare sigură, confortabilă și extrem de eficientă a durerii și reparației țesuturilor, așa cum este predat de Institutul American de Neurologie Funcțională.

Laserul Cutting Edge MLS M6 este unul dintre cele mai avansate lasere terapeutice de clasa a IV-a, aprobate de FDA. Laserul MLS este capabil să furnizeze de peste 100 de ori mai multă energie de vindecare decât cele mai puternice dispozitive ale generației anterioare (Clasa III - „Lasere la rece” - LLLT - Terapie cu laser de nivel scăzut).

Mai multă putere înseamnă timp de tratament mai scurt, o terapie necesară mai mică și ameliorarea imediată a durerii.

Laserul Cutting Edge MLS inundă țesuturile cu fotoni, energizând celulele deteriorate și crescând circulația către zona dureroasă. Aceasta crește producția de ATP (adenozina trifosfat) a organismului, accelerând procesul de vindecare pentru a reduce inflamația și a repara țesutul deteriorat.

MLS înseamnă „Multi-Wave Lock System.” MLS este o combinație brevetată de lungimi de undă utilizate. Cele 2 lungimi de undă sunt sincronizate pentru a lucra împreună, la fel ca o simfonie pentru a oferi rezultate superioare.

Sistemul combinat de emisii MLS brevetat, organizează emisii continue și pulsate, oferind efecte anti-inflamatorii și analgezice simultane în timp mai redus. În plus, această sincronizare brevetată unică a lungimilor de undă multiple creează mai puțin „împrăștiere” și permite un tratament în țesuturi profunde sigure. (Scatterul poate produce căldură în țesuturi și de aceea fasciculul laser este în mișcare). Tratamentele durează doar câteva minute și sunt nedureroase, cu toate acestea, efectele terapeutice continuă să calmeze și să se vindece mult după terminarea tratamentului.

Tabelul următor rezumă caracteristicile impulsului laser MLS:

Cât de mult s-a dezvoltat și testat Terapia MLS?
Eficient și sigur
Terapia cu laser MLS oferă o aplicație staționară pentru controlul dozelor excepționale cu combinația adecvată de lungimi de undă. Prin furnizarea de lungimi de undă separate, dar simultane, atât pentru efectele anti-edem, cât și pentru cele analgezice, acest laser evocă un răspuns stimulator rapid, puternic, fără amenințarea de deteriorare a țesutului. Terapia MLS a fost dezvoltată și testată în urma unui curs riguros de cercetare biomedicală și clinică.

Eficiența pulsului MLS este testată inițial in vitro pe culturi celulare, apoi in vivo pe animale și, în final, prin studii clinice controlate, efectuate de organizații majore de sănătate pentru tratarea bolilor dureroase traumatice și degenerative.

Numeroase studii arată că terapia cu MLS M6 vă poate ajuta in urmatoarele afectiuni:

 • Tendinopathies
 • Sindromul de tunel carpian
 • Punctele de declanșare miofascială
 • Epicondilita laterală (cotul de tenis)
 • Entorsele Ligamentului
 • Tulpini musculare
 • Leziuni la stres repetitiv
 • Patelele Chondromalaica
 • Fascita plantară
 • Artrita reumatoidă osteoartrită
 • Dureri de umăr, spate și genunchi
 • Herpes Zoster (zona zoster)
 • Leziune posttraumatică
 • Nevralgie trigeminală
 • Fibromialgia
 • Neuropatie diabetică
 • Ulcere venoase
 • Ulcerele piciorului diabetic
 • Arsuri
 • Edem profund / congestie
 • Leziuni sportive
 • Leziuni legate de accidente de muncă

Care sunt avantajele?

 • Ameliorarea rapidă a durerii
 • Efect antiinflamator puternic
 • Vindecarea la timp a entorselor și tulpinilor
 • Recuperarea rapidă a integrității structurale a regiunilor rănite
 • Rezolvare rapidă a zonelor umflate Îmbunătățirea imediată a circulației locale a sângelui
 • Îmbunătățirea imediată a circulației locale a sângelui
 • Repararea rapidă a rănilor superficiale, cum ar fi rănile și ulcerațiile

Nu există efecte secundare cunoscute!

Program Functionare

Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Sambata: inchis
Duminica: inchis
TOP
Call Now Button