Beneficii

10 beneficii ale terapiei cu laser MLS M6

Terapia cu laser MLS are un efect anti-edem, deoarece provoacă vasodilatație și activează zonele umflate ale sistemului de drenaj limfatic; ceea ce duce la reducerea umflăturii.

Terapia cu MLS are un efect benefic asupra celulelor nervoase. Ceea ce scade sensibilitatea nervilor.

Fotonii de lumină cresc energia disponibilă celulei. Ca urmare a expunerii la lumina laser, celulele deteriorate se repară mai repede.

Lumina cu laser va crește semnificativ formarea de noi capilare în țesutul deteriorat, care grăbește procesul de vindecare, închide rapid rănile și reduce țesutul cicatricial. ----Beneficiile suplimentare includ accelerarea sau angiogeneza, care determină o vasolidare temporară și crește diametrul vaselor de sânge.

Terapia cu MLS M6 creează producții mai mari de enzime, oxigen și particule alimentare pentru celulele sanguine.

Terapia cu laser MLS M6 stimulează punctele declanșatoare musculare și punctele de acupunctură, pe o bază non-invazivă, oferind calmarea durerii musculo-scheletice.

Terapia cu MLS M6 reduce formarea de leziuni ale țesuturilor cicatrice, zgârieturi, arsuri sau intervenții chirurgicale.

Recuperarea lentă a funcțiilor nervoase din țesutul deteriorat poate duce la amorțeală și afectarea membrelor. Lumina cu laser accelerează procesul de reconectare a celulelor nervoase și crește amplitudinea potențialelor de acțiune pentru a optimiza vindecarea musculară.

Laserul are un efect direct asupra stării imunitare prin stimularea imunoglobulinelor și a limfocitelor. Moleculele sunt absorbite de cromofori (enzime ale moleculelor). La expunerea la laser, enzima flavomononucleotidă este activată și începe producția de ATP (adenozina trifosfat), care este principalul purtător al energiei celulare și al sursei de energie pentru toate reacțiile chimice din celule.

Lumina laser stimulează dezvoltarea fibroblastului în țesutul deteriorat. Fibroblastele sunt blocurile de colagen, care este proteina esențială necesară pentru a înlocui sau repara deteriorarea țesuturilor.

Program Functionare

Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Sambata: inchis
Duminica: inchis
TOP
Call Now Button